D-nest

Puppies geboren op 21 november 2019


NAÏSE van hof ter cammeN

Vader: Rick Flash Rouse
Moeder:  Jill van Hof ter Cammen
HD vrij - ED vrij  -SD vrij - JLPP vrij
DNA gecertificeerd

Gedragtesten : Belgische  Rastandaardtest, MAG

 

Meer informatie over Naise, zie teven


Humberto van de lage kroften

Vader: Drago von der Barenau
Moeder: Anne
HD vrij - ED vrij - JLPP vrij - langhaar vrij
DNA gecertificeerd
Gedragtesten:    RST ESZ
Show: Winner '16,  Benelux Winner'16
Nederlands KampioenOp 21 november is Naise bevallen van 4 puppies (3 reuen en 1 teefje). Helaas ging de bevalling niet vlot, waardoor de laatste 2 reuen dood geboren zijn.

pups zijn voorzien van een baasje
Wij streven er naar om in de eerste weken van het leven van de jonge pups zoveel mogelijk mee te geven ter voorbereiding op hun nieuwe leven, zodat zij goed gesocialiseerd het nest kunnen verlaten. Wij doen dit met veel liefde en plezier en hopen daarbij dat de kleine pups uitgroeien tot zelfbewuste en gehoorzame honden met de juiste manieren en liefde voor de eigenaren.

De keuze van een pup zal in overleg met ons gebeuren, gedurende de periode dat de pups bij ons verblijven. Hierbij wordt rekening gehouden met achtergrond, ervaring (met het ras) en thuissituatie waarin u zich bevindt. Wij moeten in de keuze van toekomstige eigenaren wel kritisch zijn. Wij behouden ons dan ook het recht voor om van verkoop af te zien als we twijfels hebben over de toekomstige eigenaar

Uiteraard hechten wij grote waarde aan waar onze, met zoveel zorg en liefde gefokte honden, terecht komen.

Wij gaan er echter vanuit dat u de perfecte nieuwe eigenaar zult zijn en dat uw pup bij u oud mag worden en tot zijn dood goed verzorgd wordt, naar lichaam en geest.

Het spreekt vanzelf dat wij u met raad en daad zullen bijstaan waar mogelijk.