Puppies

Wij streven er naar om in de eerste weken van het leven van de jonge pups zoveel mogelijk mee te geven ter voorbereiding op hun nieuwe leven, zodat zij goed gesocialiseerd het nest kunnen verlaten. Wij doen dit met veel liefde en plezier en hopen daarbij dat de kleine pups uitgroeien tot zelfbewuste en gehoorzame honden met de juiste manieren en liefde voor de eigenaren.

 

De keuze van een pup zal in overleg met ons gebeuren, gedurende de periode dat de pups bij ons verblijven. Hierbij wordt rekening gehouden met achtergrond, ervaring (met het ras) en thuissituatie waarin u zich bevindt. Wij moeten in de keuze van toekomstige eigenaren wel kritisch zijn. Wij behouden ons dan ook het recht voor om van verkoop af te zien als we twijfels hebben over de toekomstige eigenaar

Uiteraard hechten wij grote waarde aan waar onze, met zoveel zorg en liefde gefokte honden, terecht komen.

 

Wij gaan er echter vanuit dat u de perfecte nieuwe eigenaar zult zijn en dat uw pup bij u oud mag worden en tot zijn dood goed verzorgd wordt, naar lichaam en geest.

Het spreekt vanzelf dat wij u met raad en daad zullen bijstaan waar mogelijk.Regelmatig krijgen ze bij huisdierverzekeraar Proteq Dier & Zorg de vraag of zo’n verzekering nou wel echt nodig is. Het zal u niet verbazen dat zij vinden van wel. Helaas komt het nog steeds voor dat er eigenaren zijn die het niet doen en als er dan gevraagd wordt “waarom niet”, dan horen ze vaak……………….

 

“Mijn hond komt van een goede fokker”

Natuurlijk is het zo dat een goed gefokte pup een gezonde start maakt. Helaas is dat geen garantie dat u de dierenarts nooit nodig zult hebben. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

 

“Die rekening van de dierenarts zal best wel meevallen”

Onze tip:  vraag eens aan uw dierenarts wat het kan gaan kosten als het een keer tegenvalt. U weet dan waar u op voorbereid moet zijn. Want echt,….het kan behoorlijk oplopen.

 

“Ik maak wel een spaarpotje”

Sparen om voorbereid te zijn op onverwachte kosten is altijd goed. Maar,…wat als u pas 3 maanden gespaard heeft en de nota is € 730,10? Geen fijne gedachte, toch?

 

Is het dan altijd noodzakelijk om een huisdierverzekering af te sluiten? Als u altijd een paar honderd euro op uw rekening hebt staan die u zonder problemen kunt missen, dan schrikt u niet van de dierenartsrekening. Als dat niet zo is en als u uw pup de medische zorg wil geven die nodig is, zonder financiële zorgen, dan is het afsluiten van de Proteq Dier & Zorg Verzekering een verstandig besluit. Echt.