Nieuws


10-01-2020

Dex en Diva van Brixenburg zijn alweer 7 weken oud. Foto's zijn te vinden bij D-nest, of klik hier.

25-11-2019

 Ivy van Brixenburg is drachtig! We verwachten pups rond 27 januari .   Voor meer informatie, ga naar Geplande nesten.

25-11-2019

 Nederlands Kampioen, Ivy van Brixenburg is gedekt door Duitse reu Gero vom Schwaiger Rathaus.   Voor meer informatie, ga naar Geplande nesten.


21-11-2019

 Hoera! Naise van Hof ter Cammen is moeder geworden van 4 pups (3 reuen en 1 teef). Helaas verliep de bevalling niet erg vlot, waardoor de laatste 2 (reuen)  dood geboren zijn.  Pups zijn voorzien van een baasje.  Voor meer informatie, ga naar D-nest


16-10-2019

Weer veel nieuws te melden!

Hoera! Naise van Hof ter Cammen is drachtig van Humberto van de Lage Kroften. Vorige dekking met Finn vom Urbacher Hohe was niet gelukt.
Voor meer informatie, ga naar geplande nesten.  

Ook bij ons heeft er gezinsuitbreiding plaats gevonden. Cim van't Kleine Hul hoort nu bij van Brixenburg team. Inmiddels is ze 14 weken oud. Voor ons is ze erg speciaal! Ze is een kleindochter van Rivaz van Brixenburg en een achterkleindochter van Xai van Brixenburg. Beide reuen zijn bij ons geboren en gebleven. Op deze manier hopen we onze  2 oude lijnen, die ons veel hebben gebracht, weer terug in de kennel te hebben.

 

Hendrix van Brixenburg, zoon van Naise van Hof ter Cammen en Diovanni of the Gentle Rotts, is Britisch Champion en 2e beste reu op de grootste show ter wereld, de Crufts.   Gefeliciteerd Kerry and Trevor!

Ivy van Brixenburg is binnenkort loops en zal dan gedekt worden. We zijn nog op zoek naar een geschikte reu.  Het C-nest van Brixenburg zal bij Pascal en Sandra geboren worden, gezien het feit dat Ivy daar woont en op deze manier haar niet uit haar vertrouwde omgeving moet halen .

 

We hebben het verdrietige nieuws ontvangen dat Vitani van Brixenburg (11 jaar) en Tess van Brixenburg (10 jaar) er niet meer zijn. Heel veel Sterkte, Rick, Tamara, Lieke en Bart! Beide waren little firecrackers, net zoals hun moeder Zara.


04-07-2019

Nog 1 weekje wachten, dan weten we of  Naise van Hof ter Cammen dragend is. Voor meer informatie, ga naar geplande nesten.  


29-06-2019

Ivy van Brixenburg en Fanta van Brixenburg  zijn beide glansrijk  voor hun VZH/BH geslaagd.   Pascal en Desire, gefeliciteerd en op naar GHP 1!  

 


27-06-2019

Noan van Brixenburg is er niet meer.  Marleen , heel veel sterkte met het verlies van jouw kanjer! Jullie waren een dream team .  


26-06-2019

Hiep Hiep Hoera! De stuiterballen, oftewel de N-tjes zijn 6 jaar geworden!

 

Hier op de foto: Nika van Brixenburg en haar baasje Inge Kuipers aan het puin zoeken.


14-06-2019

Eindelijk was het zo ver! We zijn afgereisd naar Duitsland om Naise van Hof ter Cammen  door Finn von der Urbacher Hohe te laten dekken.
  

De dekking is goed gelukt. Nu op naar leuke pups die we hopen te verwachten rond 16 augustus.  Meer informatie, zie geplande nesten.


12-06-2019

Samen met Marieke naar het Symposium Genetica voor de Kynologie geweest. Het symposium werd georganiseerd door het ExpertiseCentrum Genetica Gezelschapsdieren (ECGG) in samenwerking met de Raad van Beheer. Op deze avond kwamen verschillende onderwerpen aan bod komen.

Dr. Else den Boer sprak over de inzet van DNA testen; hoe weet je of ze betrouwbaar zijn en wat moet je met de uitslag.  Dr. Paul Mandigers heeft een lezing gehouden over epilepsie en Dr. Maurice Zandvliet sprak over kanker bij honden, een kwestie van fokken of gokken? Al bij al een interessante avond met leerzame informatie.24-05-2019

Gefeliciteerd met jullie 11e verjaardag! Vitani, Vanilla en Virthe…. nog vele jaren erbij!


19-05-2019

Gefeliciteerd met jullie 10e verjaardag! Tor, Tiwaz, Terzo, Tigo, Taro, Tammy en Tess …. nog vele jaren erbij! Dikke knuffel aan Tika in de hondenhemel.18-05-2019

Gefeliciteerd met jullie 2e verjaardag! Laat jullie maar lekker verwennen door jullie geweldige baasjes!


18-05-2019

Hier zijn we weer!

 

Wegens privé omstandigheden, is het bijna 2 jaar stil geweest rond van Brixenburg kennel. Maar hier zijn we weer! 

 

De website heeft een nieuw jasje gekregen. 

 

Wilt u weten wat we van plan zijn, ga dan snel naar geplande nesten.