Partners

Nederlandse Rottweiler Club

We zijn lid van de Nederlandse Rottweiler Club en fokken volgens de regels opgelegd door deze rottweiler vereniging. Klik hier of op logo.

 

 


Faithful rotts

Faithfull Rotts is eigendom van Pascal Spaan en Sandra de Jong.  Ivy van Brixenburg is dankzij hun Nederlands kampioen. 

Website - Faithfull Rotts


vd mattonelle rosse

V.d. Mattonelle Rosse is eigendom van familie Kleijn.

Website - vd Mattonelle Rosse 


BindyBed

Bindybed is in beheer van vriendin Monique Ploegmakers, tevens eigenaar van rottweiler kennel van de Binding. Bindybed heeft kwalitatieve ligbedden en kussens. Elke pup verlaat het nest met een Bindybed kussen met de naam van de pup erop. Klik hier of op logo.


Kwispeltuin

Kwispeltuin is in beheer van Desire de Kleyn, tevens eigenaar van MOTJO van Brixenburg. Kwispeltuin doet aan dagopvang met speeltuin. Kwispeltuin is het adres voor het socialiseren van onze pups. Klik hier of op logo.


Europets

Europets is in beheer van Mario en Veerle Montes Klaver. Europets verkoopt kwalitatieve voedingssupplementen. Onze kennel sponsor ten tijde van het WK in Italië en Finland. Klik hier of op logo.


Osteonet

Osteonet is in beheer van Nenthanja Pruijssens. Nenthanja is onze osteopaat, manueel- fysiotherapeut. Zolang als de kennel bestaat doen we regelmatig beroep op haar kunde. Onze honden zitten in de sport en/of fok en om ze blessurevrij en in conditie te houden, worden ze op regelmatige basis behandeld. Klik hier of op logo.


Marts Projectmanagement

Marts Projectmanagement is in beheer van onze vrienden Martijn en Marilon Schmale, tevens eigenaar van KEYS van Brixenburg. Onze kennel sponsor ten tijde van het WK in Finland. Klik hier of op logo.


Reaal dier en zorgverzekering

Regelmatig krijgen ze bij huisdierverzekeraar Reaal Dier & Zorg de vraag of zo’n verzekering nou wel echt nodig is. Het zal u niet verbazen dat zij vinden van wel. Helaas komt het nog steeds voor dat er eigenaren zijn die het niet doen en als er dan gevraagd wordt “waarom niet”, dan horen ze vaak……………….

 

“Mijn hond komt van een goede fokker”

Natuurlijk is het zo dat een goed gefokte pup een gezonde start maakt. Helaas is dat geen garantie dat u de dierenarts nooit nodig zult hebben. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

 

“Die rekening van de dierenarts zal best wel meevallen”

Onze tip:  vraag eens aan uw dierenarts wat het kan gaan kosten als het een keer tegenvalt. U weet dan waar u op voorbereid moet zijn. Want echt,….het kan behoorlijk oplopen.

 

“Ik maak wel een spaarpotje”

Sparen om voorbereid te zijn op onverwachte kosten is altijd goed. Maar,…wat als u pas 3 maanden gespaard heeft en de nota is € 730,10? Geen fijne gedachte, toch?

 

Is het dan altijd noodzakelijk om een huisdierverzekering af te sluiten? Als u altijd een paar honderd euro op uw rekening hebt staan die u zonder problemen kunt missen, dan schrikt u niet van de dierenartsrekening. Als dat niet zo is en als u uw pup de medische zorg wil geven die nodig is, zonder financiële zorgen, dan is het afsluiten van de Reaal Dier & Zorg Verzekering een verstandig besluit. Echt.